Azizi Venice
. Pret de la
150.000 EUR
. Plan de plata
3 ani
. Rezervare
5%
. Plata in rate
0% Dobanda
Locatie
Dubai South (Dubai World Central), DUBAI
Suprafata de la
35 m2
Tipuri de proprietati
Apartamente
Azizi Venice aduce frumusetea Venetiei in Dubai, oferind o experienta cu adevarat unica. Construita in jurul unei lagune spectaculoase de 18 km, rezidentii beneficiaza de facilitati de clasa mondiala, inclusiv plaje private, parcuri acvatice, fantani dansante, facilitati sportive de top si multe altele. Descopera o noua comunitate inspirata de farmecul orasului italian plutitor, Venetia, pozitionata strategic chiar langa Aeroportul International Al Maktoum, in apropiere de dezvoltarea Emaar South.

Azizi Venice este un proiect arhitectural de exceptie, situat in Dubai South, care transpune frumusetea si romantismul Venetiei in Dubai, propunand un mod de viata unic si rafinat.
Azizi Venice reconfigureaza peisajul urban al Dubaiului, prezentand o laguna somptuoasa de 18 km, inconjurata de resedinte luxoase si o multitudine de facilitati premium. Proiectul promoveaza un stil de viata activ si dinamic, animat de canale idilice, plimbari pitoresti cu gondola, si o promenada vibranta de 700 de metri, proiectata sa devina un punct de referinta al orasului.

Bulevardul, destinat sa atraga zilnic pana la 30 de mii de vizitatori, promite o experienta comerciala si culinara de exceptie, cu o diversitate de magazine si restaurante de nivel international, alaturi de spatii de divertisment ca cinematografe si cluburi de comedie.
Comunitatea Azizi Venice este un sanctuar al luxului si relaxarii, oferind rezidentilor spatii de joaca pentru copii, parcuri acvatice spectaculoase si fantani muzicale, piste de alergare si zone fitness, alaturi de optiuni culturale precum o Casa de Opera moderna si evenimente artistice si muzicale curatoriate. Toate acestea sunt insotite de peisaje verzi luxuriante si de susurul apelor, creand un ambient placut si linistitor.

Proiectul se distinge prin arhitectura sa sofisticata si atentia la detalii, imbinand elemente de design venetian cu inovatii contemporane, pentru a oferi un trai superior in spatii rezidentiale elegante si confortabile.

Azizi Venice este mai mult decat un proiect imobiliar; este o experienta de viata in sine, un loc unde traditia si modernitatea coexista intr-o simbioza armonioasa, iar frumusetea si eleganta se impletesc intr-un tablou viu si colorat. Este un loc unde fiecare zi poate fi traita ca o opera de arta, inconjurata de frumusetea si splendoarea unui oras care nu doarme niciodata, aducand un strop de Venetia in inima vibranta a Dubaiului.

A alege Azizi Venice inseamna a investi simplu si inteligent intr-un loc de vis, cu toate facilitatile la indemana, intr-o zona a Dubaiului in plina dezvoltare, perfecta pentru investitii cu un potential mare de crestere.

Facilitati
premium

Children's Pool
Shared Spa
Shared Gym
CCTV
Lounge
De ce sa investesti
in Dubai?

Dubai este un oras al viitorului care asigura locuitorilor sai un standard de viata net superior altor comunitati.
Rezerva un loc la eveniment pentru a afla cum o proprietate in Dubai te poate duce mai aproape de independenta financiara!

vv
fara taxe
si impozite
vv
rezidenta
in Dubai
vv
investitie protejata
de guvern
vv
AL DOILEA CEL MAI
SIGUR ORAS DIN LUME
vv
PROPRIETATE
PE VIATA

In apropiere
de

Downtown Dubai
10 minute
DXB Airport
10 minute
Azizi Venice
Esti interesat sa
investesti in Dubai?
Solicita oferta

Alte proiecte

Oferim servicii complete de
Real Estate
da -
Consiliere gratuita si
recuperare rapida a investitiei
da -
Facilitam procesul de finantare
da -
Ne ocupam de tot
procesul investitiei
da -
Property management
in sistem full service
Solicita oferta
Te gandesti la modalitatile prin care sa-ti incurajezi prietenii sa investeasca in Dubai Real Estate?

Povesteste-le apropiatilor tai despre avantajele investitiilor in Dubai, iar agentia noastra te recompenseaza pentru fiecare contract semnat.

Spune-le despre beneficiile si serviciile pe care prima agentie Dubai Real Estate din Romania le pune la dispozitia clientilor si acumuleaza comisioane cu fiecare client care achizitioneaza o proprietate. Win-win!

Urmeaza instructiunile de aici:
2
Logheaza-te si mergi la sectiunea Castiga bani, unde vei gasi link-ul tau de recomandare.
3
Distribuie link-ul de recomandare, iar la fiecare achizitie facuta de pe link-ul tau noi te vom recompensa
Imobiliare Dubai
One Tower Building, Calea Floreasca 165, 014459, 5th Floor, Bucharest, Romania | Sobha Sapphire Building, Office 303 - Al Khaleej Al Tejari 2 Street, Business Bay - Dubai Dubai, Dubai
+40722621436