Franck Muller Aeternitas Tower By London Gate
. Pret de la
407.000 EUR
. Plan de plata
5 ani
. Rezervare
5%
. Plata in rate
0% Dobanda
Locatie
Dubai Marina, DUBAI
Suprafata de la
80 m2
Tipuri de proprietati
Studio
Cu o inaltime impresionanta de 450 de metri & 106 etaje, Franck Muller Aeternitas Tower va fi cel mai inalt turn rezidential branded by Franck Muller, dar se va mandri si cu distinctia de a fi cel mai inalt turn cu ceas rezidential din lume. Cu apartamente de lux cu 1 pana la 4 dormitoare, de la AED 1.6 M sau 403,700 euro, turnul ofera vederi panoramice asupra orasului, inclusiv spre iconicul Palm Jumeirah.

Proiectul este inspirat de complexitatea ceasurilor, in special de ceasul Aeternitas Mega. Turnul va deveni o caracteristica definitorie a orizontului din Dubai, oferind rezidentilor spatii de locuit sofisticate si facilitati de inalta calitate. Proiectul subliniaza atentia la detalii si angajamentul pentru crearea unei experiente de locuit exceptionale, reflectand valorile si viziunea atat a brandului Franck Muller, cat si a dezvoltatorului London Gate.

De la un lounge sofisticat pentru fumatorii de trabucuri pana la un spa revigorant, rezidentii se pot delecta cu experiente cinematografice ori se pot relaxa in zona de SPA. Angajamentul pentru un stil de viata elitist se extinde la servicii de valet disponibile 24/7, un bucatar privat si o sala de gimnastica ultramoderna, asigurand o experienta de viata cu adevarat inegalabila.

Investind in Franck Muller Aeternitas Tower, va alaturati unei experiente exclusiviste, cu un stil de viata inegalabil, in cea mai cautata locatie din Dubai. Proximitatea fata de Mall of the Emirates, Palm Jumeirah si aeroporturi, plus accesul facil la Dubai International Financial Centre (DIFC), asigura o conexiune perfecta cu tot ce are Dubaiul de oferit.

Planul de plata flexibil, cu 10% avans, 40% in timpul constructiei si 60% la predare, plus o dobanda de ZERO, face acest proiect o oportunitate de investitie atragatoare si accesibila.

Franck Muller Aeternitas Tower nu este doar un loc de locuit, este un simbol al statutului si al succesului. Va invitam sa faceti parte din acest vis devenit realitate si sa va alaturati elitei globale care numeste acest turn magnific "acasa".

Facilitati
premium

Children's Pool
Shared Spa
Shared Gym
CCTV
Lounge
De ce sa investesti
in Dubai?

Dubai este un oras al viitorului care asigura locuitorilor sai un standard de viata net superior altor comunitati.
Rezerva un loc la eveniment pentru a afla cum o proprietate in Dubai te poate duce mai aproape de independenta financiara!

vv
fara taxe
si impozite
vv
rezidenta
in Dubai
vv
investitie protejata
de guvern
vv
AL DOILEA CEL MAI
SIGUR ORAS DIN LUME
vv
PROPRIETATE
PE VIATA

Localizare

Dubai Marina, DUBAI

In apropiere
de

Downtown Dubai
10 minute
DXB Airport
10 minute
Franck Muller Aeternitas Tower by London Gate
Esti interesat sa
investesti in Dubai?
Solicita oferta

Alte proiecte

Oferim servicii complete de
Real Estate
da -
Consiliere gratuita si
recuperare rapida a investitiei
da -
Facilitam procesul de finantare
da -
Ne ocupam de tot
procesul investitiei
da -
Property management
in sistem full service
Solicita oferta
Te gandesti la modalitatile prin care sa-ti incurajezi prietenii sa investeasca in Dubai Real Estate?

Povesteste-le apropiatilor tai despre avantajele investitiilor in Dubai, iar agentia noastra te recompenseaza pentru fiecare contract semnat.

Spune-le despre beneficiile si serviciile pe care prima agentie Dubai Real Estate din Romania le pune la dispozitia clientilor si acumuleaza comisioane cu fiecare client care achizitioneaza o proprietate. Win-win!

Urmeaza instructiunile de aici:
2
Logheaza-te si mergi la sectiunea Castiga bani, unde vei gasi link-ul tau de recomandare.
3
Distribuie link-ul de recomandare, iar la fiecare achizitie facuta de pe link-ul tau noi te vom recompensa
Imobiliare Dubai
One Tower Building, Calea Floreasca 165, 014459, 5th Floor, Bucharest, Romania | Sobha Sapphire Building, Office 303 - Al Khaleej Al Tejari 2 Street, Business Bay - Dubai Dubai, Dubai
+40722621436