Oceanz By Danube - Tower 3
. Pret de la
745.000 EUR
. Plan de plata
5 ani
. Rezervare
5%
. Plata in rate
0% Dobanda
Locatie
Maritime City, DUBAI
Suprafata de la
68 m2
Tipuri de proprietati
Apartamente
Lansare noua in Dubai Maritime City! OCEANZ by Danube - Tower 3 ofera apartamente de lux cu 2 si 3 dormitoare, peste 40 de facilitati disponibile non-stop, interioare si mobilier de la Tonino Lamborghini Casa. Aceasta dezvoltare prestigioasa promite sa devina un reper iconic.

Situat in Dubai Maritime City, OCEANZ by Danube - Tower 3 va pune la dispozitie tot ce are mai bun orasul Dubai. La o distanta de doar cateva minute de aeroport, de splendida plaja Jumeirah si de faimosul Dubai Mall, locatia este ideala atat pentru cei care calatoresc frecvent, cat si pentru cei care doresc sa exploreze orasul.

Cu interioare semnate de renumitul Tonino Lamborghini Casa, fiecare rezidenta din cadrul proiectului reflecta o combinatie rara de eleganta si inovatie. Printre facilitatile de top se numara piscine private, centre wellness cu SPA si sauna, sali de fitness ultramoderne, zone de joaca pentru copii si multe altele.

Beneficiati acum de oferta noastra exclusiva de pre-lansare: apartamente COMPLET MOBILATE pentru toate rezervarile. Cu o locatie strategica care ofera acces rapid la autostrazi si metrou, precum si o rata de apreciere a capitalului excelenta, OCEANZ by Danube - Tower 3 este alegerea ideala pentru investitia dvs.

Rezervati astazi cu un token de 50.000 AED/12.900 euro pentru 2 dormitoare sau 100.000 AED/ 25.800 euro pentru 3 dormitoare si fiti parte din acest proiect iconic. Nu ratati aceasta ocazie unica de a investi intr-unul dintre cele mai inovatoare si prestigioase proiecte imobiliare din Dubai.

Facilitati
premium

Children's Pool
Shared Spa
Shared Gym
CCTV
Lounge
De ce sa investesti
in Dubai?

Dubai este un oras al viitorului care asigura locuitorilor sai un standard de viata net superior altor comunitati.
Rezerva un loc la eveniment pentru a afla cum o proprietate in Dubai te poate duce mai aproape de independenta financiara!

vv
fara taxe
si impozite
vv
rezidenta
in Dubai
vv
investitie protejata
de guvern
vv
AL DOILEA CEL MAI
SIGUR ORAS DIN LUME
vv
PROPRIETATE
PE VIATA

In apropiere
de

Downtown Dubai
10 minute
DXB Airport
10 minute
Oceanz by Danube - Tower 3
Esti interesat sa
investesti in Dubai?
Solicita oferta

Alte proiecte

Oferim servicii complete de
Real Estate
da -
Consiliere gratuita si
recuperare rapida a investitiei
da -
Facilitam procesul de finantare
da -
Ne ocupam de tot
procesul investitiei
da -
Property management
in sistem full service
Solicita oferta
Te gandesti la modalitatile prin care sa-ti incurajezi prietenii sa investeasca in Dubai Real Estate?

Povesteste-le apropiatilor tai despre avantajele investitiilor in Dubai, iar agentia noastra te recompenseaza pentru fiecare contract semnat.

Spune-le despre beneficiile si serviciile pe care prima agentie Dubai Real Estate din Romania le pune la dispozitia clientilor si acumuleaza comisioane cu fiecare client care achizitioneaza o proprietate. Win-win!

Urmeaza instructiunile de aici:
2
Logheaza-te si mergi la sectiunea Castiga bani, unde vei gasi link-ul tau de recomandare.
3
Distribuie link-ul de recomandare, iar la fiecare achizitie facuta de pe link-ul tau noi te vom recompensa
Imobiliare Dubai
One Tower Building, Calea Floreasca 165, 014459, 5th Floor, Bucharest, Romania | Sobha Sapphire Building, Office 303 - Al Khaleej Al Tejari 2 Street, Business Bay - Dubai Dubai, Dubai
+40722621436