Imobiliare Dubai a fost desemnata cea mai buna agentie internationala in Dubai, cu vanzari de peste 400 de milioane de dolari

 

 

Imobiliare Dubai, agentie infiintata in Romania in 2020, a fost desemnata Top International Broker 2023, in cadrul Damac Gala, eveniment prestigios organizat marti, 23 ianuarie 2024, in Dubai.

Compania romaneasca a surclasat zeci de agentii din toata lumea, avand cele mai mari vanzari imobiliare in Dubai pe parcursul anului 2023. Mircea Branzei, fondatorul agentiei, a fost prezent pe scena evenimentului pentru a ridica marele trofeu.

Titlul de Top International Broker vine dupa ce agentia, cu sedii in Romania si in Dubai, a vandut, pana acum, in doar doi ani, peste 1000 de proprietati, in valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari.

”De mai bine de doi ani reprezentam cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Dubai, Damac fiind cel mai prestigios si mai apreciat la nivel international. In toata aceasta perioada am pus accentul pe calitatea proiectelor si pe siguranta pe care le-o oferim clientilor care se afla in cautarea unei locuinte sau a unei investitii. Echipa noastra, formata din peste 40 de agenti, a vandut, in ultimii doi ani, peste 1000 de proprietati, atat in stadiul de proiect, cat si finalizate, in valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari. Aceste rezultate si profesionalismul tuturor celor implicati au facut ca Imobiliare Dubai sa fie desemnata in prezent si premiata drept Top International Broker. Pentru noi, acest premiu reprezinta confirmarea ca toata pasiunea pe care am investit-o in acest proiect si tot efortul intregii echipe au adus rezultatele pe care le visam”, declara Mircea Branzei, fondator Imobiliare Dubai.

Piata imobiliara din Dubai, crestere continua pana cel putin in 2030

Oliver Mitri, co-owner si CEO Imobiliare Dubai, considera ca trendul ascendent al pietei imobiliare din Dubai va continua cel putin pana in 2030.

”Piata imobiliara din Dubai a demonstrat ca ofera cele mai bune randamente. Se anunta o crestere continua pana cel putin in 2030. Deci si anul 2024 face parte din trendul ascendent al acestei piete, iar cine va decide sa investeasca anul acesta va beneficia de cresterile anilor urmatori.

Tendinta clientilor din prezent este spre a cumpara proprietati din stadiul de proiect, pentru ca ele sunt mai usor de platit in rate direct la dezvoltator. In plus, ele vin si cu o apreciere de capital mai mare, pentru ca, in momentul in care se vor finaliza, vor valora mai mult decat la momentul lansarii proiectului”, declara Oliver Mitri.

 

Apartamente in centrul orasului, la plaja sau vile de lux, cele mai cerute

 

Imobiliare Dubai reprezinta in prezent proiecte ce includ apartamente si vile situate in centrul Dubai-ului, in zona de plaja sau in zone noi, exclusiviste.

”Avem in prezent zeci de proiecte dezvoltate atat in centrul orasului, in Dubai Downtown, Business Bay, cat si in zona de plaja - Dubai Marina, Jumeirah Islands, sau in cartiere noi si exclusiviste cu vile, ideale pentru cei care vor sa se mute in Dubai si sa traiasca intr-o comunitate.

Clientii nostri din Romania, spre exemplu, cauta in special investitie, fie pentru a face randament din revanzare, fie pentru inchiriere. Agentia noastra se ocupa si de preluarea, de mobilarea si de inchirierea lor. Practic, oferim full-service, astfel ca investitorii nostri nu mai trebuie sa faca nimic in afara platii ratelor”, incheie Mircea Branzei, fondator Imobiliare Dubai.

 

 

 

 

Imobiliare Dubai
One Tower Building, Calea Floreasca 165, 014459, 5th Floor, Bucharest, Romania | Sobha Sapphire Building, Office 303 - Al Khaleej Al Tejari 2 Street, Business Bay - Dubai Dubai, Dubai
+40722621436