Imobiliare Dubai primeste titulatura de „Best International Agency in DUBAI”

Reading Time: 5 minute

Publicat pe: 4 octombrie 2023


Imobiliare Dubai primeste titulatura de „Best International Agency in DUBAI” si devine agentia internationala numarul 1!

 

Marti seara, pe 3 octombrie, in Dubai, a avut loc "The Damac Gala Awards 2023", unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul imobiliar. In cadrul evenimentului, s-au acordat premii pentru performanta, record de vanzari si excelenta, iar competitia a fost foarte stransa. Suntem mandri sa anuntam ca Imobiliare Dubai a primit premiul „Best International Agency in DUBAI”, ocupand locul 1 in Top International Agencies si devenind singura agentie din Romania care detine aceasta titulatura.“Titulatura „Best International Agency in DUBAI” este o distinctie rara, oferita in semn de recunostinta pentru implicarea deosebita si rezultatele exceptionale obtinute de Imobiliare Dubai. Suntem onorati sa fim singura agentie din Romania care ocupa locul 1 in Top International Agencies. Aceasta recunoastere nu ar fi fost posibila fara devotamentul si suportul echipei noastre si al clientilor nostri minunati. Va multumim ca ati ales Imobiliare Dubai pentru investitiile si managementul proprietatilor voastre. Acest succes este al nostru, al tuturor!

Continuam sa inovam si sa oferim servicii de top pentru a mentine aceasta pozitie de lider si a contribui la dezvoltarea pietei imobiliare, atat la nivel local, cat si global, pozitionand Romania in topul tarilor care investesc in Dubai.

Aceasta recunoastere nu reprezinta doar un trofeu pe care il adaugam colectiei noastre, ci si o validare a pasiunii, dedicatiei si profesionalismului cu care fiecare membru al echipei noastre contribuie zi de zi. De la consultantul imobiliar aflat la inceput de drum, pana la veterani cu experienta vasta in domeniu, fiecare dintre noi a avut un rol esential in obtinerea acestui premiu. In calitate de Fondator al Imobiliare Dubai, sunt profund onorat si miscat de acest succes. Vreau sa impartasesc aceasta realizare cu fiecare persoana care a contribuit la ea. Va multumesc tuturor, de la partenerii si clientii nostri, pana la fiecare membru al echipei care a muncit cu sarguinta si devotament.Dedicam premiul "Best International Agency" clientilor nostri, recunoscand ca ne-ati ales sa fim partenerii vostri in construirea unui viitor mai bun. Pentru cei care se gandesc sa investeasca alaturi de noi, dorim sa subliniem atractivitatea investitiilor in Dubai: profiturile sunt generoase, iar proprietarii beneficiaza de un venit pasiv pe termen lung. Dubai este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure orase din lume si, in 2021, a devenit destinatia turistica numarul unu la nivel global. Acest oras al viitorului atrage prin lux, rafinament si opulenta. Avantajele financiare sunt, de asemenea, semnificative: planurile de plata sunt avantajoase, randamentele din inchirieri se situeaza intre 12-16% pe an, iar aprecierea capitalului imobiliar poate ajunge la 70% anual. Fara taxe pe profit, proprietate, inchiriere sau revanzare, investitiile in Dubai ofera un randament exceptional de peste 70% pe an, un aspect rar intalnit in alte parti ale lumii. Cand doriti sa investiti in Dubai, este esential sa colaborati cu profesionisti si sa alegeti un partener de incredere. Imobiliare Dubai va asista in tot procesul investitional: de la selectia celei mai bune oferte, la mobilare, inchiriere, asistenta la revanzare, finantare, obtinerea rezidentei si servicii complete de administrare a proprietatii. Consultantii nostri sunt specializati in piata din Emiratele Arabe Unite si va pot oferi informatii pretioase pentru a maximiza profitul, indiferent daca optati pentru inchiriere sau revanzare.” afirma Mircea Branzei, Owner & Founder Imobiliare Dubai.

 

De asemenea, in cadrul galei a fost anuntat in exclusivitate cel mai nou proiect DAMAC din Dubai: Damac Casa Tower - Al Sufouh, exact la intrarea pe Palm! Exact asa cum ne-a obisnuit, proiectul este un nou simbol al luxului cu vedere spre Palm Jumeirah pozitionat strategic in fata hotelului One & Only Royal Mirage. Sunt disponibile apartamente cu 1 pana la 5 dormitoare si penthouse-uri ultra-lux. Imobiliare Dubai lanseaza in exclusivitate campania de pre-sale! Primele unitati sunt deja disponibile aici pentru rezervare!  Ținand cont de rapiditatea cu care s-au vandut proiectele anterioare - Coral Reef & Volta by Damac au fost sold-out in doar 6 ore - Damac Casa Tower este investitia momentului! Poti afla mai multe detalii contactandu-ne pe WhatsApp la +40722 (621) 436. Specialistii nostri iti vor oferi toate detaliile necesare!

 

 

***

Despre Imobiliare Dubai

Imobiliare Dubai este prima agentie Dubai Real Estate din Romania care faciliteaza tranzactii cu proprietati exclusive din Dubai, avand ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite. Inca de la inceput a fost agentia care a adus pe piata din Romania cele mai avantajoase si sigure proiecte.

Imobiliare Dubai se ocupa de tot procesul investitiei, oferind asistenta pe toata perioada contractarii, de la alegerea celei mai bune oferte, pana la mobilarea si inchirierea proprietatii, suport in cazul revanzarii, obtinerea finantarii, deschiderea contului bancar, obtinerea rezidentei si servicii de property management in sistem full service.

Imobiliare Dubai detine titlul de Damac Official Master Agent in Romania, fiind singura agentie care are exclusivitate imobiliara cu Damac, in Romania. Pe langa exclusivitatea cu Damac, avem ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Meraas Holding, Azizi Developments, Binghatti, Dubai Properties, Sobha Group, Nakheel, Select Group, Omniyat, Meydan Group, Deyaar si multi altii.

 

🌐 Afla mai multe despre Imobiliare Dubai:

Site: www.imobiliaredubai.ro & www.imobiliaredubai.ae

Facebook: facebook.com/imobiliaredubai.ro

Instagram: instagram.com/imobiliaredubai.ro

Tik Tok: www.tiktok.com/@imobiliaredubai.ro

LinkedIn:  linkedin.com/company/imobiliaredubai-ro/

Imobiliare Dubai
One Tower Building, Calea Floreasca 165, 014459, 5th Floor, Bucharest, Romania | Sobha Sapphire Building, Office 303 - Al Khaleej Al Tejari 2 Street, Business Bay - Dubai Dubai, Dubai
+40722621436